Jag hjälper mig själv : ett självhjälpsmaterial. 1 epub pdf

 Jag hjälper mig själv : ett självhjälpsmaterial. 1 epub pdf

Jag hjälper mig själv : ett självhjälpsmaterial. 1

  • Siffra: 604418411023185
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.5/5 (Votes: 2728)
  • Paperback : 137 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

"Hur skulle våra liv se ut om vi tolkade det vi kallar för problem som utmaningar, besvär som möjligheter, konflikter som goda livsbejakande läxor? Hur skulle det då se ut? Kan det vara så att vi kopplar vårt lärande enbart till skolor och utbildningar i stället för att se - att varje dag - att varje möte med en annan människa ger en möjlighet att lära något, om mig själv om mitt liv!"

Det här är boken för dig som har kommit fram till att du vill får till en förändring i ditt liv, och som börjar förstå att den förändringen ligger hos dig själv. "Jag hjälper mig själv 1" utgår första delen av ett självhjälpsmaterial framtaget av Ulla Wallin, lärare och leg. sjukgymnast.
Ulla Wallin har i många år arbetat med och hjälpt personer med fysisk och psykisk smärta. Detta material ger dig en unik möjlighet att utifrån hennes erfarenheter lära dig att leva där du är, med det du har. Det blir en spännande resa, en glädjefylld återkomst, en hemkomst, till dig själv, till dina egentliga behov och önskningar.

Relaterade böcker