ladda ner online Stora svampboken : med uppdaterad Tickbok pdf, epub ebook

ladda ner online Stora svampboken : med uppdaterad Tickbok pdf, epub ebook

Stora svampboken : med uppdaterad Tickbok

  • Siffra: 368393123683065
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.9/5 (Votes: 1071)
  • Paperback : 112 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

De bilder som inte fick plats i boken kan ni ladda ner gratis från http://www.jaederfeldt.com/klas/

I denna bok hittar du de nyaste namnen (2014) och den sedan länge slutsålda Tickboken finns med ordentligt uppdaterad dessutom en hel del annan svamp varav en del så ovanliga att de inte finns på bild i någon svensk svampbok. Naturligtvis så finns de vanligaste matsvamparna även med. Här finns det mesta för matsvampsplockaren, men även för de artsamlande svampsnobbarna.
En liten presentation av mig kanske kan vara på sin plats. Till yrket plattsättare med svamp som hobby i flera år. De senaste 15 åren före min pensionering var jag anställd på Naturhistoriska Riksmuseet´s svampsamlingar. Jag har varit ordförande  i Södertälje svampklubb i många år och är nu efter en flytt ordf. i svampklubben Mandelriskan i västra Södermanland. Jag har suttit med i Artdatabankens expertkommite ?svampar? i två perioder. Efter min pensionering har jag via min firma utfört svampinventeringar samt bestämningsarbete på tillsänt material. Åtskilliga är också de människor som jag haft med på svamputflykter.
Vingåker januari 2014
Klas Jaederfeldt

Relaterade böcker