ladda ner online Förtrollande ögonblick ; Älskar inte ; På rätt väg ; Ett förtrollat ögonblick pdf ebook

ladda ner online Förtrollande ögonblick ; Älskar inte ; På rätt väg ; Ett förtrollat ögonblick pdf ebook

Förtrollande ögonblick ; Älskar inte ; På rätt väg ; Ett förtrollat ögonblick

  • Siffra: 43107641153435
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.7/5 (Votes: 4354)
  • Paperback : 132 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Älskar, älskar inte

När Ella får reda på att hon är gravid får hon samtidigt veta att pappan till barnet redan är gift. Så när Nikos väl dyker upp igen vet hon inte vad hon ska tro. Han påstår att han vill vara en del av barnets liv och hennes, men hur ska det gå till? Ella tänker minsann inte vara "den andra kvinnan" till någon man!

På rätt väg

De kan nästan inte komma från mer olika världar. Hon: en jordnära barnmorska från landet. Han: en arrogant player och storstadssnobb.
Så kraschar deras helikopter mitt i den australiska bushen. Och för att kunna rädda både sig själva och de övriga passagerarna måste Sophie och Levi försöka komma överens och gemensamt ta sig igenom vildmarken. De upptäcker snart att de har mycket att lära av varandra ...

Ett förtrollat ögonblick

När en mystisk kvinna hittas avsvimmad på ön insisterar Luke på att hon ska föras till hans hem så att han kan ta hand om henne.
Fleur har ingen aning om varför den hemlighetsfulle Luke är så snäll, men är naturligtvis tacksam för all hjälp hon kan få. Hon inser snart att de kommer från totalt skilda världar, han är väldigt förmögen och hon är totalt utfattig. Frågan är hur hon ska kunna gottgöra honom för hans generositet ...

Prinsens son

Prins Jasim, bror till Ellinors chef Murad, är övertygad om att Ellinor är den senaste i raden av broderns lycksökerskor och bestämmer sig för att ta saken i egna händer för att stoppa en möjlig skandal. Men planen slår tillbaka på honom själv. Genom att förföra Ellinor ställer han till med en egen skandal. Nu har deras enda natt tillsammans fått följder som under inga omständigheter kommer att accepteras av kungen.

Relaterade böcker